Reiseblogg fra Travellerspoint

Montezuma

Montezuma waterfall, tsunami, tortuga island

sunny 33 °C

Denne helgen var meg, Mona, Martine og Linn i koselige, lille Montezuma, som ligger ca 15 min med buss fra Cabo Blanco! Vi dro på torsdagen, kom sent på kvelden, så vi dro ut og spiste og en tur på chicos, eneste baren i Montezuma.
Der møtte vi en merkelig Amerikaner, vi fikk prøvesitte motorsykkelen hans!
DSCF0638.jpg

Fredag hadde vi tenkt å ta en tur på stranden, så opp i fossefallet. Men det ble det jo ikke til! Det første jeg så når jeg våknet den dagen var en melding fra Gonzalo om det var noe fare hos oss?? Jeg hadde ikke fått med meg noenting så selvfølgelig ikke svarte jeg. Men når jeg gikk ut i resepsjonen på hostelet var det en gjeng benka rundt tv'n, og vi fikk se det grusomme som hadde skjedd i Japan! Da fikk vi også høre at det var ventet en tsunami kl fire på ettermiddagen. Vi visste ikke hvor stor den ville bli eller noenting, men regnet med at det ikke ville bli store greiene. Vi gikk for sikkerhets skyld til hotellet som Linn og Martine bodde på siden det lå litt i høyden. Men ingen tsunami og se så vi gikk hjem og dusjet og så ut for å spise. Linn hadde vondt i hodet og ble ikke med :( Så det ble med og ut og spise før vi gikk hjem og la oss!

Sto opp tidlig lørdag morgen for og komme oss tidlig til fossefallet! Jeg hadde jo allerede vært der så ikke noe spes med det for min del! Men det er jo en grei gåtur opp i fjellet, med litt klatring :)
DSCF0656.jpg
DSCF0664.jpg
DSCF0681.jpg
Etter fossefallet gikk vi og spiste lunsj, gikk en tur på stranden, måtte ta bussen helt til Cobano, byen ved siden av, for og ta ut penger!! Så dro meg og Mona og tok massasje!! :) Det var absolutt verdt alle pengene det kostet. På kvelden dro vi på verdens beste restaurant kanskje? Alle fire jentene satt og stønnet for hver matbit som ble puttet inn i munnen! :) Etter vi hadde spist oss gode og mette dro vi på chicos igjen!
DSCF0690.jpg

Søndag morgen dro vi til tortuga island! Sinnsykt fin liten ubebodd øy! Tok en båt dit, som kjørte kjempe fort, så det tok ca 45 min! Først snorkla vi, men det var ikke så lett fordi det var så mye jellyfish der som stakk oss.
men en fisk fikk jeg hvertfall tatt bilde av
DSCF0739.jpg
DSCF0770.jpg

Fler bilder fins på min profil på facebook om vi er venner :)
Takk for en super helg, herlige jenter!! :)

Skrevet av stinefp 15:30 Arkivert i Costa Rica

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

ser og høres så sykt herlig ut!!! gleder meg til å dele noen dager der med deg :))Klem

fra mamma

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint