Reiseblogg fra Travellerspoint

Im in Costa Rica baby!

Pura Vida!!

sunny 27 °C
Se Costa Rica på stinefp's reisekart.

Ja, da er jeg endelig kommet meg til Costa Rica etter 26 timers reise og et par problemer underveis som heldigvis løste seg ved hjelp av noen snille mennesker :) Når jeg kom igår var klokken ca halv ni på kvelden her i CR! På hotellet traff jeg heldigvis en svensk jente som hadde noen gode råd og erfaringer å komme med! Vi tok en øl og så var det i seng klokken 11. Det var ikke lett å sove med live reggae på utsiden, men tror ikke det tok lange tiden før jeg var i totalt koma etter å ikke ha sovet på ca 30 timer eller mer. Våknet klokken 8 idag til morgen av motorvei på utsiden. Da var det bare å komme seg i dusjen. Hadde møte halv 11 med en fra OTEC som organisasjonen jeg skal jobbe for heter.. Fikk høre om en million ting og husker sikkert bare halvparten. Satte meg ned på en solseng for å lese litt i papirene etterpå, men det gikk ikke det heller. En argentiner kom bort og begynte å prate og da greip jeg sjansen til å få noen til å følge meg til butikken siden jeg ikke hadde så veldig lyst å gå aleine, så da ble det butikken! Nå er jeg tilbake og dette er min utsikt nå

DSCF0012.jpg

Ganske deilig! Shorts og singlett og jeg dør av varme!

Forresten, jeg mellomlanda jo bare i NY. Men det gjorde sitt. Jeg ble forelske bare av utsikten og NY city.. Så frihetsgudinnen og empire state building og pluss de andre rundt som jeg ikke vet hva heter. Sånn så det ut

008.jpg

Det var mye lettere å se i virkeligheten, og jeg skulle jo hatt kamera på flyet for det var så fint! Eller stort.. Var by nesten så langt du kunne se, og mitt inni der lå det et lite vann med frihetsgudinnen. Får ta bilder på vei hjem istede.

Men før jeg dro fikk jeg kake av verdens beste mamma

003.jpg

Også tok jeg et siste bilde i kalde, kalde Norge

004.jpg
Stusselig!

Skulle gjerne tatt et bilde nå også, men har ingen her som kan ta det og nekter å sitte å ta bilde av meg selv.
Nå skal jeg prøve å gå å finne noe bedre mat enn hva jeg fant til frokost. Ikveld blir det nok ut og danse litt salsa med et par folk jeg har treft her :)

Vi hørs!
Hjertelig hilsen fra Stine i Costa Rica, San Jose.
PS: Legg merke til temperaturen!! haha, så varmt har nok ikke dere i Norge det kan jeg tenke meg :D

Skrevet av stinefp 07:14 Arkivert i Costa Rica Kommentarer (8)

Lær av igår, lev for idag og håp for imorgen!

3 uker og 5 dager igjen i kulden

overcast -3 °C

Tiden går så altfor fort, og igår hadde jeg planer om og lese litt mer om Costa Rica, betale regninger og sette penger over til sparekontoen + litt andre småting som og gjøre seg klar for og reise snart.. Men neida!! Så satt jeg hos Annemor igår kveld, og kom plutselig på at, nei det er ikke lenger over fire uker til jeg reiser! (Panikk!) Nå er det plutselig bare litt over tre uker igjen, og jeg føler meg ikke helt klar for at det skal være så kort tid igjen til jeg drar helt enda! Idag skal jeg gjøre alt jeg ikke gjorde igår, og imorgen skal jeg gjøre det jeg tenkte og gjøre idag ;) Bra plan! Får se om det går.. :)

Kommer til å savne dere så mine fine! :(

jentene.jpg
russ.jpg

Men jeg gleder meg fortsatt!! :)
puntarenas3.jpeg


Noen som kan gi meg noen gode tips om Costa Rica, eller andre som skal dit snart? :)

Hasta la vista amigos!

Skrevet av stinefp 02:37 Arkivert i Norge Kommentarer (2)

Første blogginlegg

snow -5 °C

5 uker og 1 dag igjen til avreise

10. Februar reiser jeg!!! Det både gruer og gleder jeg meg til. Idag gleder jeg meg! Imorgen kanskje jeg gruer meg. Deilig å tenke på at det kun er 5 uker igjen til sommer!!! :)
Tenkte å begynne og blogge litt allerede nå så jeg snart kan få inn i hodet mitt at jeg faktisk reiser. For det har ikke helt gått opp for meg enda. Men her skal jeg visst bo den første (og den andre?) natten i San Jose.

1000105016..angea_1.jpg

Og så skal jeg gå to ukers spansk kurs, som jeg tror vil se cirka sånn her ut

skolen.jpg

Etter to ukers spansk kurs skal jeg jobbe som frivillig i en marine park i Puntarenas! Det ligger on the Pacific Coast! Høres ganske fint ut. Og ser helt fantastisk ut på bilder.

Puntarenas
costa-rica-puntarenas.jpg
puntarenas2.jpg

Jeg trur jeg skal overleve der!

Etter noen uker i Puntarenas er det videre til Cabo Blanco som er et naturreservat.

cabo_blanco.jpg

cabo_blanco_skog.jpg

Det er visst mange rare dyr på Costa Rica også

dyr.jpg

Til slutt skal jeg til et sted som heter Jaco. Der skal jeg jobbe på en skole. Og håper på at det en dag blir jeg som sitter på en hesterygg på den stranden der

jaco-beach-costa-rica.jpg

Plutselig gleder jeg meg enda litt mer :)
Mer info kommer senere!!

Adios amigos! :D

Skrevet av stinefp 09:44 Arkivert i Norge Kommentarer (4)

(Innlegg 11 - 13 av 13) « Side 1 2 [3]