Reiseblogg fra Travellerspoint

Cabo Blanco

sunny 34 °C
Se Costa Rica på stinefp's reisekart.

Kom meg til slutt til Cabo Blanco, etter mye om og men og bussturer og ferje og alt som var. Kom rundt ni på kvelden, og da var det mørkt. Her bor vi ikke hos vertsfamilier, vi har et egent volunteer house :) Det er igrunn veldig deilig, i og med at ikke spansken min er sånn kjempe bra! Da jeg kom hit var det 1 gutt fra Tyskland og 5 gutter fra Costa Rica. De spilte poker og jeg ble med. Så var det klart for senga til slutt, å det var ikke noe gøy. Bugs, bugs og atter bugs! Mange dyrelyder utenfor. Hadde ikke fått hengt opp myggnettingen så jeg surret meg like gjerne inn i det. Sovnet vel ved to tiden og opp igjen kl 6! Her er det frokost halv syv. Så spiste vi frokost, ris og bønner, men det går bra nå! Nå spiser jeg faktisk alt jeg får, mat er mat. Skulle starte dagen med og stå i infoen, eller der man betaler når man skal inn i reservatet. Der gjaldt det og ta imot gjestene, fortelle hvor de skal gå, og ellers sitte og slappe av å lese bok. Kl 12 var det lunsj. Fram til 2! Da var det bare og slenge seg i hengekøya med boka. Ble med ut i båten etterpå. En av tingene de gjør her og og passe på denne øya
DSCF0311.jpg
Siden øya er ubebodd og ingen får være på den er det masse fisk rundt der, de her måtte vi jage vekk
DSCF0316.jpg
Det er helt fantastisk nydelig fint her. Og det er så mye og fortelle at jeg går helt i surr. Men vi var ute i båten noen timer igår, og det var jo en deilig og enkel jobb ;) Da vi kom hjem var det en annen jente her, fra Tyskland, hun hadde bare vært på ferie noen dager. Det var deilig og ikke være den eneste jenta :) Igår hadde vi "volunteer-party"! Det ble sent, klokken ble halv to før vi var i seng. og opp igjen halv syv idag, for så klokken 8, gå gjennom hele parken ned til stranda. Det var utrolig fint, varmt og slitsomt. Opp og ned og opp og ned, i skog i en og en halv time med hangover? Usch. Men det gikk bra! Når vi kom frem var det ingen turister der enda, så da slappet vi av på stranda, sov litt, bada og sola oss. Etter en stund plukket vi litt søppel, så lunsj, soling, bading, soving. Får så og be alle gjestene gå klokken to så de er ute til kl 4, som er stengetid. Så gikk vi tilbake. Fikk desverre ikke tatt noen bilder siden jeg ikke hadde strøm på kamera, men skal jo ned dit igjen, kanskje imorgen? :) Ellers er alt for flott! Nå er det tid for kortspill!
Pura Vida, over og ut!

Skrevet av stinefp 16:53 Arkivert i Costa Rica

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint